Overzicht van producten van fabrikant Tyrrell Katz

Prachtige grote handdoek, ideaal voor kleine danseresjes die de balletposities willen aanleren :-) Op deze zachte handdoek staan de typische Tyrrell Katz danseresjes afgebeeld. Dankzij de grote afmeting 70cm x 140cm, is deze handdoek perfect voor het zwembad, bad of voor aan het strand!

Praktisch formaat om je lunch mee naar school te nemen. Deksel is versierd met de typische danseresjes van Tyrrell Katz, prachtig! De sluiting-clips zijn makkelijk te openen - mogelijkheid om de brooddoos in twee aparte compartimenten onder te verdelen. Afmetingen: 20,5cm x 15,5cm x 7,5cm.

Elke danseres moet zich goed hydrateren, daarom is deze drinkfles een ideaal cadeau! Met de typische Tyrrell Katz danseresjes!

Set van 3 snackdoosjes, ideaal om uit het vuistje te eten. Je kan er kleine sandwiches in kwijt, een tussendoortje, perfect voor de speeltijd van jouw kleine danseres op school. De 3 doosjes hebben elk een ander formaat, en passen mooi in elkaar. Versierd met de typische Tyrrell Katz-danseresjes!

Lunchtas van Tyrrell Katz, met de typische Tyrrell Katz danseresjes. Met apart compartiment binnenin. Dankzij de geïsoleerde voering en een aanpasbare schouderstrap, is deze lunchtas de ideale metgezel van jouw danseresje!

Danstas - waterbestendig, stevig materiaal, ideaal voor het zwembad, om naar school of naar de dansles te gaan! Grote tas, versierd met de typische balletdanseresjes van Tyrrell Katz!

Rugzak voor kinderen, met de typische Tyrrell Katz danseresjes. Aanpasbare rugstraps, zijzakje voor een waterfles. Apart compartiment vooraan kan gebruikt worden om potloden, stiften of ander (school)gerief op te bergen. Ideaal voor de dansles, maar ook om mee te nemen naar school! Is je kleine spruit gek van dansen, dan zal ze verzot zijn op deze rugzak!...

Waterbestendige zwem-/danstas van Tyrrell Katz. Apart zakje met ritssluiting vooraan. De zak sluit met een rijgkoord. Licht en stevig materiaal.  Afmetingen: 38cm x 40cm x 7cm.

Schooletui, schoolpennenzak versierd met de typische Tyrrell Katz danseresjes! Afmetingen: 22.5x12cm

Toont 1 - 9 van de 9 items