Eurotard 

Voel het verschil… Hoogwaardige Hydro-Dry® voorkant waardoor je fris en comfortabel blijft voelen, de hele dansles lang! De maattabel onderaan helpt je om de juiste maat te bepalen!

33,10 €

Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

32,10 €

Het microfiber is zo ontworpen dat je maillot zijdezacht aanvoelt. Luxueuze kwaliteit waardoor je maillot zijn kleur behoudt, ook na x-aantal wasbeurten. Sneldrogende stof, zodat je maillot er fris blijft uitzien.   Beschikbaar in zwart en roze. Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

38,20 €

Een mooie, halflange jupe. Uitstekende kwaliteit! 48 cm lang, met strikkoord. Beschikbaar in zwart en roze.

21,70 €

Mooie, kwalitatieve jupe voor kinderen en tieners. Met strikkoord. 35,5 cm lang. (volwassen versie is 43 cm lang - zie Ballet - Volwassenen - Rokjes) Beschikbaar in zwart en roze.

19,90 €

Voel het verschil… Hoogwaardige Hydro-Dry® stof zorgt ervoor dat je je gedurende je volledige dansles droog en comfortabel voelt. Maillot beschikbaar in zwart en roze.  Ook bijpassende haarelastieken voor je dot - zie bij tabblad Ballet - Accessoires! Op bestelling ook beschikbaar in: wit, bordeaux, rood, lila, paars en groen! ...

23,60 €

Mooie klassieke maillot met spaghettibandjes en V-patroon op de rug. Beschikbaar in roze en zwart. Op aanvraag ook verkrijgbaar in blauw en paars. Uitermate geschikt als uniform! Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

22,60 €

Zo mooi, zo klassiek en stijlvol door het neepje vooraan en de V-uitsnijding achteraan op de rug. Beschikbaar in zwart, lila, lichtblauw en bordeaux! Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

22,70 €

Zo klassiek als deze maillot vooraan is, zo stijlvol en verrassend is hij achteraan! Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

35,80 €

Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

35,60 €

Mooie microfiber maillot met A-lijn achteraan op de rug. Beschikbaar in zwart. Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

34,60 €

Mooie microfiber maillot met A-lijn achteraan op de rug. Beschikbaar in roze en zwart. Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

31,40 €

90% katoen, 10% lycraBeschikbaar in zwart. Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

35,60 €

Klassieke academique met lange mouwen voor kinderen. Beschikbaar in zwart. Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

35,10 €

90% katoen, 10% lycra Beschikbaar in zwart. Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

41,00 €

Voel het verschil… Hoogwaardige Hydro-Dry® stof zorgt ervoor dat je je gedurende je volledige dansles droog en comfortabel voelt. Maillot beschikbaar in zwart.  Ook bijpassende haarelastieken voor je dot - zie bij tabblad Ballet - Accessoires! Kijk naar de maattabel onderaan voor de perfecte fit!

24,50 €
Toont 1 - 16 van de 16 items