RUILEN / RETOURNEREN

 

Blijkt het gekochte artikel toch niet aan de verwachtingen te voldoen? Dan kan je het ons terugsturen.

Wij hanteren een soepel retourbeleid met volgende bepalingen:

 

·         Laat ons zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen na ontvangst per mail (info@julie-en-juliette.be) weten welk artikel (vermeld ook je oorspronkelijk ordernummer!) je wenst terug te sturen. Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt teruggestuurd te worden (dus in oorspronkelijke verpakking en met oorspronkelijk etiket/label). 

·         Maximum 5 werkdagen later dient het artikel ons terugbezorgd te worden.

 

Volgens de wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming kan Julie & Juliette teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de producten door de koper beschadigd of gedragen werden. Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden niet aanvaard. 

 

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst!

Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!